.

Καλώς Ήρθατε…Ο πολυχώρος Saint George Hall βρίσκετε στην καρδιά της Λεμεσού, πλησίων της Μαρίνας Λεμεσού, μόλις μια ανάσα από το θόρυβο της πόλης.

Αποτελεί μια από τις πλέον αξιόπιστες επιλογές για τη διεξαγωγή ενός αξέχαστου γεγονότος. Έτοιμη να φιλοξενήσει κάθε είδους προσωπική ή επαγγελματική εκδήλωση σε ένα ονειρικό σκηνικό,  όπως κοινωνικές δεξιώσεις, γάμους, βαπτίσεις, εταιρικές εκδηλώσεις ,συνέδρια, παρουσιάσεις και συνεστιάσεις.

Στο ενεργητικό της λειτουργίας της η αίθουσα Saint George Hall  κατέγραψε τη ζεστή και φιλόξενη συμπεριφορά των ιδιοκτητών της προσφέροντας γευστικότατες απολαύσεις με απαράμιλλο κέφι.

Κυρίαρχο το λευκό χρώμα, με γραμμές απέριττες και νότες πολυτέλειας συνθέτουν έναν ιδιαίτερο χώρο, που καταφέρνει να εντυπωσιάσει τόσο με την αισθητική του όσο και με τη μοναδική του διακόσμηση. Με προτάσεις ευέλικτες και πληθώρα επιλογών στα μενού, τη διακόσμηση και τη διάταξη του χώρου, οι συνεργάτες του ”Saint George Hall” θα δημιουργήσουν με μοναδικότητα και ενθουσιασμό μια εκδήλωση ξεχωριστή, ανάλογη πάντα των δικών σας προτιμήσεων.

Το πάθος για άριστη ποιότητα σε συνδυασμένο με τη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου χώρου με κομψές λεπτομέρειες μοναδικότητας, εγγυάται την διεξαγωγή ενός επιτυχημένου γεγονότος σχεδιασμένου αποκλειστικά στο ύφος και τις προτιμήσεις σας!

ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ